Qui som

El 2012 l’Arnald Climent, director i professor de l’Escola, va decidir compartir els seus coneixements d’ofici.

Tot va començar perquè sovint es trobava amb aprenents i estudiants en pràctiques que acudien al seu taller a fer-li consultes. Va adonar-se de la necessitat que tenien d’aprendre bé les tècniques bàsiques d’estellera.

El seu afany és que al taller hi hagi una atmosfera agradable i còmode que permeti desenvolupar la creativitat de cada alumne, sempre fent èmfasi en la tècnica i en l’ofici.

A l’Escola els nostres alumnes acostumen a tenir un d’aquests perfils:

  • Amateurs que comencen de zero o que tenen pocs coneixements previs. Vénen a aprendre a fer les seves peces, alguns per pura afició i altres perquè volen explorar un nou futur professional.
  • Avançats, que vénen per millorar els seus coneixements i per aprendre tècniques noves.
  • Joiers professionals que volen estar al corrent de noves tecnologies o que desitgen aprendre tècniques que no han usat en la seva trajectòria professional.

 

La nostra formació posa molt entusiasme en les tècniques d’estellera, començant per les bàsiques per anar assolint, de mica en mica, les més avançades. Tot això sense oblidar les imprescindibles “noves” tecnologies, com ara el disseny 3D.

Com treballem? En grups molt reduïts de màxim 6 alumnes. Compartiràs l’aula (que és un taller professional) amb 5 alumnes més, cadascú amb el seu projecte. Et guiaran en la part tècnica i artística un o dos professors, joiers en actiu amb molts anys d’experiència.

6
ALUMNES PER CLASSE
5
ESPAIS FORMATIUS
10
CURSOS MONOGRÀFICS