POLÍTICA DE PRIVACITAT

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de Kum Boo Escola de Joieria i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària sobre l’Usuari.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, l’informem que la utilització de determinats serveis en la nostra pàgina web requereix que ens faciliti determinades dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic amb la finalitat que ens sol·liciti qualsevol tipus d’informació, aclariment o dubte. Les seves dades seran objecte de tractament i incorporats als nostres fitxers, com a titulars i responsables dels mateixos. L’enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament dels mateixos, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s’aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial Decret 1720 / 2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.
Amb caràcter general, queda absolutament prohibit facilitar dades personals dels menors de 14 anys sense el consentiment de pares o tutors legals.

Kum Boo Escola de Joieria es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe i indirecte, que ocasioni a Kum Boo Escola de Joieria o a qualsevol tercer per emplenar els formularis amb dades falses, inexactes, incompletes, no actualitzades, o amb dades de tercers.

Drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals

En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes establerts legalment, dirigint-se davant Kum Boo Escola de Joieria (Arnald Climent Ripoll), a través del correu info@escolakumboo.cat o al carrer Villarroel 182, 08036 de Barcelona, adjuntant per a la seva identificació còpia del DNI.
Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que Kum Boo Escola de Joieria ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per la qual es van obtenir.

Comunicacions de dades

Kum Boo Escola de Joieria l’informa que les seves dades són tractades amb la màxima confidencialitat i que són utilitzades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. De manera que no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, llevat que l’usuari ens ho autoritzi expressament, en els casos legalment previstos.
Seguretat de les seves dades personals
Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que Kum Boo Escola de Joieria ha adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial Decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Actualització de les seves dades

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en elles. En cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos.

Comunicacions comercials per correu electrònic

Tenint o en compte que el principal mitjà de comunicació entre Kum Boo Escola de Joieria i l’Usuari és per mitjà de l’adreça de correu electrònic facilitada, l’informem que utilitzarem aquest mitjà per a totes les comunicacions amb els Usuaris, incloses les informacions comercials o notes informatives relacionades amb la finalitat del nostre portal, i en conseqüència, en compliment de l’article 21 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic, que prohibeix l’enviament de comunicacions comercials a través del correu electrònic que prèviament no hagin estat autoritzades expressament pels destinataris de les mateixes, l’informem que l’acceptació de les presents condicions d’ús, implica la seva autorització expressament per remetre-li els nostres enviaments comercials, publicitaris i promocionals. No obstant això, si vostè no desitja rebre les nostres comunicacions comercials per correu electrònic, pot oposar-se a les mateixes en l’adreça a dalt indicada, o en cada enviament que li remetem.

Kum Boo Escola de Joieria no es fa responsable de la política de privacitat respecte de les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles en la nostra pàgina web.

Kum Boo Escola de Joieria pot modificar les presents polítiques de privacitat per adaptar-les a les modificacions que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa s’exigeix la seva lectura cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta web.