POLÍTICA DE PRIVACITAT

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de Kum Boo Escola de Joieria i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’Usuari en tot moment i de no demanar informació innecessària. A continuació li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recollim, explicant-li:

 • Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
 • Amb quines finalitats recopilem les dades que li sol·licitem.
 • Quina és la legitimació per al seu tractament.
 • Durant quant de temps les conservem.
 • A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
 • Quins són els seus drets.
 1. RESPONSABLE: Arnald Climent Ripoll, NIF 38151675B, C/Villarroel 182, local 2, 08036 Barcelona.
 2. FINALITATS, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ del tractament de les dades enviades a través de:
  1. Formularis de contacte:
   1. Finalitat: facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i respondre les seves sol·licituds d’informació, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, inclús per mitjans electrònics (correu electrònic, SMS, etc), si marca la casella d’acceptació.
   2. Legitimació: el consentiment de l’Usuari al sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contacte i al marcar la casella d’acceptació d’enviament d’informació.
   3. Conservació: una vegada resolta la seva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada a través del correu electrònic, si no ha generat un nou tractament i en cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa dels mteixos.
  2. Enviament de correus electrònics:
   1. Finalitat: respondre les seves sol·licituds d’informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes. En cas de rebre el seu Curriculum Vitae, les seves dades personals i curriculars podran formar part de la nostra base de dades per a participar en els nostres processos de selecció presents i futurs.
   2. Legitimació: el consentiment de l’Usuari al sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic o enviar-nos les seves dades i CV per a participar en els nostres processos de selecció.
   3. Conservació: una vegada resulta contestada la seva petició a través del correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En el cas de rebre el seu CV les seves dades podran ser conservades màxim durant un any per a futurs processos de selecció.

Obligació de facilitar-nos les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o en el seu cas, disposar de capacitat jurídica suficient per a contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per a gestionar les seves sol·licituds, donar-lo/la d’alta com a Usuari i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, per la qual cosa, si no ens les facilita no podrem atendre’l/-la correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

En tot cas, ens reservem el dret de decidir sobre la incorporació o no de les seves dades personals i altra informació a les nostres bases de dades.