Descripció

Estàs fart de posar-te a soldar i fer desastres? Que les peces no se’t soldin de cap manera? Que es fonguin les parts petites i delicades?
Vine a aquest curs i entendràs la manera com actua la soldadura. Veurem com cal preparar les peces, com usar la soldadura i com fer servir el bufador per escalfar les peces correctament.

testicon

Objectiu

Saber resoldre qualsevol operació de soldadura. Això implica saber triar el tipus de soldadura, entendre com cal col·locar la peça i la soldadura i tenir un bon control del bufador i la temperatura.

testicon

A qui va dirigit

A qualsevol persona amb coneixements bàsics de joieria.

testicon

Horaris i dates

Dimarts 13 de març de 2018, de 16h a 20h
Dimarts 20 de març de 2018, de 16h a 20h

testicon

Lloc

Kum Boo Escola de Joieria
C/Villarroel 182 · 08036 · Barcelona
T. 93 435 45 96
info@escolakumboo.cat
www.escolakumboo.cat

testicon

Mètode i temari

El curs tindrà una part teòrica i una part pràctica.
En la part teòrica s’expliquen les qüestions a tenir en compte quan s’ha de soldar: què és la soldadura i quins tipus hi ha, com actua, tipus de foc per escalfar la peça, entorn i suport, morfologia de les peces a soldar, etc.
En la part pràctica es faran diversos exercicis de soldadura, de diferents tipologies i dificultat, tenint en compte les directrius vistes anteriorment.

testicon

Professor

Arnald Climent

testicon

Material

Els alumnes no han de portar res. L’escola s’encarrega de tot el material necessari pel curs per tal de fer tots els exercicis proposats. A més, s’entregarà un extens dossier amb els temes tractats i amb molta informació pràctica detallada.

testicon

Preu

135 €

testicon

Grup i reserva de places

Es treballarà en grups reduïts. Les places són molt limitades i es reservaran per estricte ordre de confirmació.
Per confirmar la reserva és imprescindible fer una paga i senyal de 45€ presensencialment a l’escola o per transferència bancària al següent número de compte:
ES98 0081 0384 23 0001072015 (Banc Sabadell)

testicon