P1090355

Kum Boo, or sobre plata

El Kum boo és una antiga tècnica d’origen coreà, que s’utilitzava per decorar objectes. Consisteix en aplicar làmines d’or o coure sobre superfícies de plata. Permet obtenir resultats atractius i contrastos de colors interessants en les peces de joieria.

testicon
foto-073

Cera dura

Es tracta d’un curs d’iniciació en el que l’alumne aprendrà les tècniques bàsiques de modelat en cera dura. El curs permetrà familiaritzar-se amb materials i eines pròpies utilitzades en aquesta disciplina. Tot plegat proporcionarà a l’alumne els recursos i coneixements necessaris per poder aplicar allò après al seu discurs personal.

testicon
IMG_3203

Iniciació al platí

El platí és un dels metalls més escassos del nostre planeta. Malgrat això, és un dels més versàtils en joieria. És el més dúctil i mal·leable i presenta algunes característiques tècniques que el fan realment exclusiu i envejable. Però té fama de ser difícil de treballar. Res que no es pugui resoldre seguint les pautes adequades.

testicon
P1070706

5 trucs per soldar bé

Estàs fart de posar-te a soldar i fer desastres? Que les peces no es soldin de cap manera? Que es fonguin les parts petites i delicades?

Vine a aquest curs i entendràs la manera com actua la soldadura. Veurem com cal preparar les peces, com usar la soldadura i com fer servir el bufador per escalfar les peces correctament.

testicon
Diamant_dalt

Identificació i classificació del diamant

Es tracta d’un curs introductori per conèixer els aspectes més rellevants del diamant: el seu origen, explotació, propietats físiques, les 4 Cs, les imitacions i el comerç.
Sobretot ens centrarem en aquestes 4 Cs, que ens permetran classificar-lo correctament.

testicon