Descripció

Avui en dia, les imatges són fonamentals per donar a conèixer la nostra feina i fer atractiu el producte que realitzem, ja sigui per publicar-lo en catàlegs en paper, en botigues en línia o a les xarxes socials.

En aquest curs donarem idees i consells a l’hora de fotografiar joies, amb màquina de fotografiar digital o també a partir del telèfon mòbil.

Ens centrarem en la importància de la llum i de com controlar-la i facilitarem els estris necessaris per aplicar la tècnica fotogràfica més adient en cada cas.

testicon

Objectiu

L’objectiu del curs és que a partir de la pròpia creativitat i de les tècniques que s’aprenguin en el curs, l’alumne/a adquireixi les nocions bàsiques per fotografiar qualsevol joia i treure’n uns bons resultats.

testicon

A qui va dirigit

El curs està pensat tant per a principiants en el món de la fotografia com per a persones amb certs coneixements de tècnica fotogràfica. Pot ser d’interès tant per als professionals de la joieria com per a amateurs aficionats a la fotografia i taxadors de joies.

testicon

Durada, dates i horari

Durada: 8 hores

Dates: dimecres 3 i 10 de juliol

Horari: de 16 a 20h

testicon

Lloc

Kum Boo Escola de Joieria
C/Villarroel 182, 08036 · Barcelona
T. 93 435 45 96
info@escolakumboo.cat
www.escolakumboo.cat

testicon

Programa

  • Estratègies per obtenir bones fotografies de joies per a catàlegs i botigues en línia
  • Domini de la llum i la seva importància en la fotografia de producte
  • Bases de tècnica fotogràfica
testicon

Professor

Rafa Borrás, fotògraf. No vaig néixer amb una màquina de fotografiar a sota el braç i decidint que ens hi volíem dedicar… abans he fet moltes més coses. La passió va arribar casualment, com acostuma a passar amb tot allò que és bo. Va arribar per quedar-s’hi quan vaig acabar el meu primer casament juntament amb la meva dona, que també treballa amb mi i vam veure que per una banda, poder fotografiar tota l’emoció d’aquell dia era un privilegi i ens omplia el cor d’esquerra a dreta i de dalt a baix i per l’altra, podíem contribuir a guardar moments feliços per tota la vida. Va ser perfecte, podíem treballar junts, emocionar-nos junts i transmetre-ho amb imatges… de manera que molt aviat vam deixar les nostres feines rutinàries que no ens omplien el cor.

Facebook

Metodologia

El curs, interactiu i pràctic, es desenvoluparà a partir de les aportacions personals de cada alumne/a, a partir d’exemples pràctics i complementat amb l’experiència del professor.

testicon

Material

Els alumnes podran fer el curs amb el seu mòbil i/o amb màquina de fotografiar digital rèflex, qui en disposi. El professor portarà tot el seu equip fotogràfic.

testicon

Preu del curs

Públic general: 174€

Ara: 145€ !!

testicon

Grup i reserva de places

Es treballa en grups de màxim 6 persones. Les places es reservaran per estricte ordre de sol·licitud. Per fer la reserva, si us plau emplena aquest formulari.

Un cop t’hi hagis inscrit a través del formulari tens 24 hores per fer el pagament.  Si en aquest termini no hem rebut el pagament, la teva plaça podrà ser assignada a la següent persona que formalitzi la inscripció al curs.

El pagament el pots fer presencialment a l’Escola o per transferència bancària. Les dades per fer la transferència són:

  • N. de compte: ES98 0081 0384 23 0001072015 (Banc Sabadell)
  • Concepte de la transferència: Fotografia + Nom i cognoms
testicon