Descripció

Avui en dia, les imatges són fonamentals per donar a conèixer la nostra feina i fer atractiu el producte que realitzem, ja sigui per publicar-lo en catàlegs en paper, en botigues en línia o a les xarxes socials.

En aquest curs donarem idees i consells a l’hora de fotografiar joies, amb màquina de fotografiar digital o també a partir del telèfon mòbil.

Ens centrarem en la importància de la llum i de com controlar-la i facilitarem els estris necessaris per aplicar la tècnica fotogràfica més adient en cada cas.

testicon

Objectiu

L’objectiu del curs és que a partir de la pròpia creativitat i de les tècniques que s’aprenguin en el curs, l’alumne/a adquireixi les nocions bàsiques per fotografiar qualsevol joia i treure’n uns bons resultats.

testicon

A qui va dirigit

El curs està pensat tant per a principiants en el món de la fotografia com per a persones amb certs coneixements de tècnica fotogràfica. Pot ser d’interès tant per als professionals de la joieria com per a amateurs aficionats a la fotografia i taxadors de joies.

testicon

Durada, dates i horari

Durada: 8 hores

Dates: dimecres 26 de juny i 3 de juliol

Horari: de 16 a 20h

testicon

Lloc

Kum Boo Escola de Joieria
C/Villarroel 182, 08036 · Barcelona
T. 93 435 45 96
info@escolakumboo.cat
www.escolakumboo.cat

testicon

Programa

  • Estratègies per obtenir bones fotografies de joies per a catàlegs i botigues en línia
  • Domini de la llum i la seva importància en la fotografia de producte
  • Bases de tècnica fotogràfica
testicon

Professor

Toni Forns, fotògraf. Amb més de vint-i-cinc anys d’experiència, va començar com a retratista i fotògraf d’esdeveniments, però la seva passió per la docència l’ha portat a ampliar la diversitat de temes en què s’ha especialitzat. La fotografia de producte ha ocupat part dels seus darrers treballs.

testicon

Metodologia

El curs, interactiu i pràctic, es desenvoluparà a partir de les aportacions personals de cada alumne/a, a partir d’exemples pràctics i complementat amb l’experiència del professor.

testicon

Material

Els alumnes podran fer el curs amb el seu mòbil i/o amb màquina de fotografiar digital rèflex, qui en disposi. El professor portarà tot el seu equip fotogràfic.

testicon

Preu del curs

  • Alumnes i exalumnes recents* del Curso Regular: 160€
  • Públic general: 174€
* Ex alumne/a recent: persona que ha estat alumna del Curs Regular en algun moment del 2018 o 2019
testicon

Grup i reserva de places

Es treballa en grups de màxim 6 persones. Les places es reservaran per estricte ordre de sol·licitud. Per fer la reserva, si us plau emplena aquest formulari.

Un cop t’hi hagis inscrit a través del formulari tens 24 hores per fer el pagament.  Si en aquest termini no hem rebut el pagament, la teva plaça podrà ser assignada a la següent persona que formalitzi la inscripció al curs.

El pagament el pots fer presencialment a l’Escola o per transferència bancària. Les dades per fer la transferència són:

  • N. de compte: ES98 0081 0384 23 0001072015 (Banc Sabadell)
  • Concepte de la transferència: Fotografia + Nom i cognoms
testicon