• 6 mòduls independents que permetran aprendre les tècniques de disseny 3D. Un cop realitzat el primer mòdul (imprescindible per poder realitzar la resta), pots matricular-te a tot el curs o només al/s mòdul/s que t’interessi/n! 
 • En cada mòdul podràs dissenyar una peça pròpia, amb el suport de tutories personalitzades i de l’espai de fòrum amb tots els alumnes
 • Fins al juliol, matrícula oberta al primer i segon mòdul. I fins al 20 de març, PREU REDUÏT. Aprofita-ho!

Descripció del curs

Aquest curs, en format en línia, està pensat perquè l’alumne/a adquireixi els fonaments bàsics de disseny en 3D. Treballarem amb l’entorn Rhinogold.

El curs està organitzat en diversos micromòduls de tres setmanes de durada, cadascun centrat en una àrea determinada del disseny 3D i en la realització d’un tipus concret de peça. Només el primer mòdul inclou, a més, unes hores presencials de coneixement de l’entorn RhinoGold. Aquesta informació, que inclou els passos a seguir per instal·lar-se el programa, estarà sempre disponible a l’aula en línia de tots els mòduls del curs.

Els mòduls es plantegen com a unitats independents: cadascú pot triar entre fer-los tots o matricular-se només a aquells que siguin del seu interès. Ara bé, per realitzar els mòduls 2, 3, 4, 5 i 6 és imprescindible haver realitzat el primer.

Per poder realitzar els mòduls, cada alumne/a disposarà d’una llicència temporal gratuïta del programa RhinoGold, que estarà activa des del dia d’inici del mòdul fins a 7 dies després de la finalització.

testicon

A qui s’adreça

El curs s’adreça a qualsevol persona interessada en aprendre les tècniques de disseny i impressió 3D i/o a persones amb coneixements 3D que vulguin aprofundir en l’aprenentatge d’aquestes tècniques.

testicon

Programa

PREU ESPECIAL PER A LES MATRÍCULES FINS AL 20 DE MARÇ DE 2019*: 185€ el primer mòdul (durada del mòdul: 6 hores presencials i 3 setmanes en línia) i 275€ el primer i segon mòdul (durada del segon mòdul: 3 setmanes en línia)

* Descomptes NO acumulables

EM VULL INSCRIURE AL PRIMER O AL PRIMER I SEGON MÒDUL I FORMALITZAR LA MATRÍCULA


 

PROGRAMA

 • MÒDUL 1: ALIANCES DE CASAMENT  El primer dia consistirà en 6 hores presencials d’INTRODUCCIÓ AL PROCÉS DE DISSENY I IMPRESSIÓ 3D. La resta del mòdul serà en línia.
 • Dissabte 4 de maig (6 hores presencials) i del 5 al 26 de maig (3 setmanes en línia)

 

 

A continuació, pots consultar el programa de la resta de mòduls, que programarem a partir de setembre. Més endavant publicarem les dates i obrirem el període d’inscripció. Tots tindran una durada de 3 setmanes i es desenvoluparan en línia.

testicon

Metodologia del curs

En cada mòdul s’hi treballaran les tècniques 3D i els conceptes bàsics de joieria necessaris per crear la peça a què estigui dedicat aquell mòdul. Cada un inclourà una primera part de classes teòriques i exercicis pràctics per aprendre i practicar les tècniques plantejades i una segona part en què l’alumne/a podrà realitzar una peça proposada per ell/a mateix/a. Per fer-ho, cada setmana comptarà amb una tutoria en línia personalitzada, que li permetrà resoldre els dubtes que se li puguin plantejar.

A l’aula en línia de cada mòdul l’alumne/a hi trobarà:

– Un vídeo amb el material i els exercicis d’aquell mòdul. Els vídeos són tant de modelat 3D com de fabricació de joieria (gruixos i mides de les peces, processos de producció de taller)

– Un fòrum per a la resolució de dubtes

Cada mòdul es desenvoluparà de la manera següent:

PRIMERA SETMANA*

Realització dels exercicis plantejats en el vídeo de l’aula en línia, que permetran aprendre les tècniques i els conceptes 3D necessaris per al desenvolupament del tipus de peça proposada en aquell mòdul.

SEGONA SETMANA

Desenvolupament d’un exercici lliure proposat per l’alumne/a, d’acord amb el tema del mòdul i els exercicis realitzats.

TERCERA SETMANA

Resolució dels exercicis realitzats durant les dues setmanes anteriors i dels dubtes que encara hi pugui haver, tant a nivell de 3D com de taller.

 

* En el cas del primer mòdul, la primera setmana inclourà unes hores d’introducció a l’entorn del programa RhinoGold, al procés de creació d’una peça en 3D i a la introducció als fonaments de fabricació de les peces. Vegeu el detall d’aquest primer mòdul aquí

testicon

Professorat

Chesco Díazdissenyador de joies, modelador 3D i formador autoritzat de Rhinoceros i Rhinogold. Especialitat en formació en línia. En aquest curs, professor de l’àrea de 3D de cada mòdul.

Ana Chantre dissenyadora de joies i oficial especialitzada en alta joieria. En aquest curs, professora de l’àrea de fonaments de fabricació de les peces proposades a cada mòdul.

testicon

Requisits tècnics

Preferentment:

 • Processador i7 8GB RAM
 • Targeta gràfica dedicada NVIDIA

EL CURS NO ES POT REALITZAR AMB UN MAC

testicon

Lloc

Tots els mòduls es faran en línia, excepte la sessió presencial que es fa només al primer mòdul.

Aquesta sessió es farà el dissabte 4 de maig a:

Kum Boo Escola de Joieria
C/Villarroel 182, 08036 · Barcelona
T. 93 435 45 96
info@escolakumboo.cat
www.escolakumboo.cat

testicon

Preus del curs

PREU ESPECIAL PER A LES MATRÍCULES FINS AL 20 DE MARÇ DE 2019

(descomptes NO acumulables)

185€ el primer mòdul (durada del mòdul: 6 hores presencials i 3 setmanes en línia)

275€ el primer i segon mòdul (durada del segon mòdul: 3 setmanes en línia)

EM VULL INSCRIURE AL PRIMER O AL PRIMER I SEGON MÒDUL I FORMALITZAR LA MATRÍCULA


 

PREUS A PARTIR DEL 21 DE MARÇ DE 2019

PÚBLIC GENERAL

 • Mòdul 1 (amb una sessió presencial): 235€
 • Mòdul 1 i 2 (el segon, tot en línia): 340€

ALUMNES ACTUALS DEL CURS REGULAR

 • Mòdul 1 (amb una sessió presencial): 200€
 • Mòdul 1 i 2 (el segon, tot en línia): 299€
testicon

Reserva de places

Cada mòdul tindrà un mínim de 5 alumnes i un màxim de 10. Les places s’assignaran per estricte ordre de sol·licitud. Per fer la reserva, si us plau emplena aquest formulari.

Un cop t’hi hagis inscrit a través del formulari tens 24 hores per fer el pagament.  Si en aquest termini no hem rebut el pagament, la teva plaça podrà ser assignada a la següent persona que formalitzi la inscripció al/s mòdul/s en qüestió.

El pagament el pots fer presencialment a l’Escola o per transferència bancària. Les dades per fer la transferència són:

 • N. de compte: ES98 0081 0384 23 0001072015 (Banc Sabadell)
 • Concepte de la transferència: 3D + Nom i cognoms
testicon