Descripció

Ets autònom o petit empresari. Creus que estàs guanyant diners, els teus preus són competitius i estàs venent molt, però cada cop necessites demanar més crèdit al Banc. Què està passant? Vols una eina per fer un seguiment mensual dels resultats i veure si van d’acord amb el que esperaves?

En aquest curs presentarem els fonaments bàsics de la comptabilitat i t’ensenyarem a crear el teu propi control de resultats amb una aplicació feta amb Excel que aprendràs a fer funcionar. L’aplicació és d’utilitat tant per a les persones que tenen un gestor que els porta la comptabilitat (però que no dóna cap informació de com va el negoci) com per a les persones que, sense gestor, tenen el seu propi registre de compres i vendes.

Pots veure’n una demostració AQUÍ.

testicon

Objectiu

L’objectiu del curs és conèixer una aplicació d’Excel dissenyada per a l’anàlisi mensual dels resultats (xifres de venda, costos de venda, marge que s’obté, despeses no directament relacionades amb la fabricació del producte i marge final), aprendre-la a gestionar i entendre com funciona per poder analitzar mensualment l’evolució del negoci. S’hi aprendrà a analitzar les desviacions sobre el pressupost i l’any anterior i a fer una estimació del resultat esperat a final d’any.

testicon

A qui va dirigit

El curs s’adreça a autònoms o petits empresaris que tinguin un coneixement bàsic d’Excel i que els pugui ser d’utilitat una eina senzilla de sistema comptable que els permeti fer un seguiment mensual dels resultats de la seva activitat.

Pots veure’n una demostració AQUÍ.

testicon

Durada, dates i horari

Durada: 8 hores

Dates: dimecres 22 i 29 de maig i dimecres 5 de juny

Horari: de 16 a 19h els dies 22 i el 29 i de 16 a 18h el dia 5

testicon

Lloc

Kum Boo Escola de Joieria
C/Villarroel 182, 08036 · Barcelona
T. 93 435 45 96
info@escolakumboo.cat
www.escolakumboo.cat

testicon

Programa

Aspectes comptables

  • El compte de Pèrdues i Guanys
  • El Pressupost
  • El Forecast

L’aplicació d’Excel

  • Presentació de l’aplicació
  • Preparació de les dades
  • Utilització de l’aplicació
testicon
testicon

Metodologia

Curs eminentment pràctic.

testicon

Material

L’alumne/a haurà de portar el seu PC equipat amb windows7 o posterior i el programa Excel versió 2010 (o posterior) instal·lada. El curs NO es podrà realitzar amb MAC.

testicon

Preu del curs

  • Alumnes i exalumnes recents* del Curs Regular: 125€
  • Públic general: 135€
* Exalumne/a recent: persona que ha estat alumna del Curs Regular en algun moment del 2018 o 2019
testicon

Grup i reserva de places

Es treballa en grups de màxim 8 persones. Les places es reservaran per estricte ordre de sol·licitud. Per fer la reserva, si us plau emplena aquest formulari.

Un cop t’hi hagis inscrit a través del formulari tens 24 hores per fer el pagament.  Si en aquest termini no hem rebut el pagament, la teva plaça podrà ser assignada a la següent persona que formalitzi la inscripció al curs.

El pagament el pots fer presencialment a l’Escola o per transferència bancària. Les dades per fer la transferència són:

  • N. de compte: ES98 0081 0384 23 0001072015 (Banc Sabadell)
  • Concepte de la transferència: Comptabilitat + Nom i cognoms
testicon