Descripció

Es tracta d’un curs d’iniciació en el que l’alumne aprendrà les tècniques bàsiques del modelat en cera dura. El curs permetrà familiaritzar-se amb materials i eines utilitzades en aquesta disciplina. Tot plegat proporcionarà a l’alumne els recursos i coneixements necessaris per poder aplicar allò après al seu discurs personal.

testicon

Objectiu

Entendre les particularitats de cadascuna de les ceres dures i aprendre a treballar-les amb les eines adequades per tal de treure-li el màxim partit.

testicon

A qui va dirigit

Pot assistir al curs qualsevol persona amb coneixements bàsics de joieria.

testicon

Durada, dates i horari

Durada: 12 hores dividides en 3 sessions

Dates: els dilluns 5, 12 i 19 de novembre de 2018

Horari: de 10 a 14h

El curs inclourà també una sessió extraordinària de visita a un fonedor, que es realitzarà conjuntament amb els alumnes del curs de cera tova. La data, pendent de determinar.

D’altra banda, des de l’inici fins al final del curs, els alumnes podran venir a l’Escola fora de les hores de classe per tal d’avançar amb els seus exercicis (cal confirmar dies abans de venir).

testicon

Lloc

Kum Boo Escola de Joieria
C/Villarroel 182, 08036 · Barcelona
T. 93 435 45 96
info@escolakumboo.cat
www.escolakumboo.cat

testicon

Programa

  • Introducció teòrica al modelat en cera dura i la seva aplicació al camp de la joieria.
  • Familiaritzar-se amb els diferents tipus de ceres dures. Per fer-ho es farà una peça que requereixi, a partir d’un bloc de cera, la planificació del seu posterior desbast i buidat. Opcionalment s’hi aplicaran textures.
  • Fer un prototip figuratiu on es treballarà amb la tècnica del goteig i s’aplicaran textures.
testicon

Professors

Xavier Vilalta

testicon

Mètode

Cada tècnica anirà precedida d’una petita explicació teòrica, però el curs és essencialment pràctic. La major part del temps s’estarà treballant amb ceres a la taula de joier.

testicon

Material

Per fer el curs no cal portar ni eines ni ceres. A l’escola hi haurà tot el material necessari. A l’acabar el curs l’alumne tindrà l’opció d’adquirir les eines que ha fet servir.

testicon

Preu del curs

  • Públic general: 190€
  • Alumnes del curs regular (i exalumnes reents): 175€

Si t’inscrius conjuntament al curs de cera dura i al de cera tova et farem un 5% de descompte sobre el preu final.

testicon

Grup i reserva de places

Es treballa en grups reduïts de màxim 6 persones. Les places es reservaran per estricte ordre de sol·licitud. Per fer la reserva, si us plau emplena aquest formulari.

Un cop t’hagis inscrit a través del formulari tens 2 dies laborables per fer el pagament del curs (o cursos si fas inscripció conjunta), presencialment a l’Escola o per transferència bancària i la inscripció quedarà confirmada. 

Si en aquest termini no rebem el pagament, la teva plaça podrà ser ocupada per la següent persona que formalitzi la inscripció al curs.

Les dades per fer la transferència són:

N. de compte: ES98 0081 0384 23 0001072015 (Banc Sabadell)

Concepte de la transferència: Cera dura + Nom i cognom

testicon