Descripció

Es tracta d’un curs d’iniciació en el que l’alumne aprendrà les tècniques bàsiques del modelat en cera dura. El curs permetrà familiaritzar-se amb materials i eines utilitzades en aquesta disciplina. Tot plegat proporcionarà a l’alumne els recursos i coneixements necessaris per poder aplicar allò après al seu discurs personal.

testicon

Objectiu

Entendre les particularitats de cadascuna de les ceres dures i aprendre a treballar-les amb les eines adequades per tal de treure-li el màxim partit.

testicon

A qui va dirigit

Pot assistir al curs qualsevol persona amb coneixements bàsics de joieria.

testicon

Durada, dates i horari

Durada: 12 hores dividides en 3 sessions

Dates: 3, 10 i 17 de juliol de 2018

Horari: de 15.45h a 19.45h

A més, des de l’inici fins al final del curs, els alumnes podran venir a l’escola fora de les hores de classe per tal d’avançar amb els seus exercicis (cal confirmar dies abans de venir).

testicon

Lloc

Kum Boo Escola de Joieria
C/Villarroel 182, 08036 · Barcelona
T. 93 435 45 96
info@escolakumboo.cat
www.escolakumboo.cat

testicon

Programa

  • Introducció teòrica al modelat en cera dura i la seva aplicació al camp de la joieria.
  • Familiaritzar-se amb els diferents tipus de ceres dures. Per fer-ho es farà una peça que requereixi, a partir d’un bloc de cera, la planificació del seu posterior desbast i buidat. Opcionalment s’hi aplicaran textures.
  • Fer un prototip figuratiu on es treballarà amb la tècnica del goteig i s’aplicaran textures.
testicon

Professors

Xavier Vilalta

testicon

Mètode

Cada tècnica anirà precedida d’una petita explicació teòrica, però el curs és essencialment pràctic. La major part del temps s’estarà treballant amb ceres a la taula de joier.

testicon

Material

Per fer el curs no cal portar ni eines ni ceres. A l’escola hi haurà tot el material necessari. A l’acabar el curs l’alumne tindrà l’opció d’adquirir les eines que ha fet servir.

testicon

Preu del curs

Per a inscripcions fins al 30 d’abril: 170€ (preu reduït)!

Per a inscripcions a partir del mes de maig:

  • Públic general: 185€
  • Alumnes recents del Curs regular: 175€
  • Si t’inscrius al curs de cera tova i al de cera dura: 340€
testicon

Grup i reserva de places

Es treballa en grups reduïts de màxim 6 persones. Les places es reservaran per estricte ordre de sol·licitud. Per fer la reserva, si us plau emplena aquest formulari i t’enviarem un correu electrònic de confirmació de la inscripció.

Un cop t’hagis inscrit a través del formulari tens 2 dies laborables per fer el pagament de la paga i senyal (90€), presencialment a l’Escola o per transferència bancària i la isncripció al curs quedarà confirmada. 

Si en aquest termini no rebem el pagament, la teva plaça podrà ser ocupada per la següent persona que formalitzi la inscripció al curs.

Les dades bancàries són:

ES98 0081 0384 23 0001072015 (Banc Sabadell)

Indicar concepte: Cera Dura + Nom i cognom

testicon