Descripció

Es tracta d’un curs d’iniciació en el que l’alumne aprendrà les tècniques bàsiques de modelat en cera dura. El curs permetrà familiaritzar-se amb materials i eines pròpies utilitzades en aquesta disciplina. Tot plegat proporcionarà a l’alumne els recursos i coneixements necessaris per poder aplicar allò après al seu discurs personal.

testicon

Objectiu

Entendre les particularitats de cadascuna de les ceres dures i aprendre a treballar-les amb les eines adequades per tal de treure-li el màxim partit.

testicon

A qui va dirigit

Pot assistir al curs qualsevol persona amb coneixements bàsics de joieria.

testicon

Durada, dates i horari

Properament, publicarem les dates de la següent edició del curs.

testicon

Lloc

Kum Boo Escola de Joieria
C/Villarroel 182, 08036 · Barcelona
T. 93 435 45 96
info@escolakumboo.cat
www.escolakumboo.cat

testicon

Programa

  • Introducció teòrica al modelat en cera dura i la seva aplicació al camp de la joieria.
  • Familiaritzar-se amb els diferents tipus de ceres dures. Per fer-ho es farà una peça que requereixi, a partir d’un bloc de cera, la planificació del seu posterior desbast i buidat. Opcionalment s’hi aplicaran textures.
  • Fer un prototip figuratiu on es treballarà amb la tècnica del goteig i s’aplicaran textures.
  • Les peces realitzades pels alumnes durant el curs es portaran a fondre. En la quarta sessió es treballarà al taller amb les peces en metall. Veurem, de manera general, quines tasques cal fer per tal de deixar les peces correctament acabades.
testicon

Professors

Xavier Vilalta (ceres)
Arnald Climent (metall)

testicon

Mètode

Cada tècnica anirà precedida d’una petita explicació teòrica, però el curs és essencialment pràctic. La major part del temps s’estarà treballant amb ceres a la taula de joier.

testicon

Material

Per fer el curs no cal portar ni eines ni ceres. A l’Escola hi haurà tot el material necessari.

testicon

Preu del curs

  • Preu general: 235€
  • Inscripcions abans del 25-2-18: 215€
  • Alumnes del Curs Regular: 215€
testicon

Grup i reserva de places

Es treballa en grups reduïts de 6 persones. Les places es reservaran per estricte ordre de sol·licitud. Per fer la reserva de plaça, si us plau emplena aquest formulari i t’enviarem un correu electrònic de confirmació de la inscripció.

En un màxim de 4 dies laborables a partir del moment en què rebis el correu, hauràs de fer una paga i senyal de 60€ (presencialment a l’Escola o per transferència bancària) i la matrícula al curs quedarà confirmada. 

Si en aquest termini no rebem el pagament, la teva plaça podrà ser ocupada per la següent persona que formalitzi la inscripció al curs.

Per als pagaments per transferència, les dades bancàries són ES98 0081 0384 23 0001072015 (Banc Sabadell). Per tal d’identificar de qui és el pagament i el curs al qual fa referència, és molt important que en el concepte de la transferència hi indiquis el següent: TS + Nom i cognoms

Per als pagaments per transferència, les dades bancàries són ES98 0081 0384 23 0001072015 (Banc Sabadell). Per tal d’identificar de qui és cada pagament i el curs al qual fa referència, és molt important que en el concepte de la transferència hi indiquis el següent: CD03 + Nom i cognoms

testicon