Descripció

Estàs fart de posar-te a soldar i fer desastres? Que les peces no se’t soldin de cap manera? Que es fonguin les parts petites i delicades?
Vine a aquest curs i entendràs la manera com actua la soldadura. Veurem com cal preparar les peces, com usar la soldadura i com fer servir el bufador per escalfar les peces correctament.

testicon

Objectiu

Saber resoldre qualsevol operació de soldadura. Això implica saber triar el tipus de soldadura, entendre com cal col·locar la peça i la soldadura i tenir un bon control del bufador i la temperatura.

testicon

A qui va dirigit

A qualsevol persona amb coneixements bàsics de joieria.

testicon

Durada, dates i horari

Durada: 8 hores dividides en 2 sessions

Dates: 5 i 12 de juliol de 2018

Horari: de 16h a 20h

testicon

Lloc

Kum Boo Escola de Joieria
C/Villarroel 182 · 08036 · Barcelona
T. 93 435 45 96
info@escolakumboo.cat
www.escolakumboo.cat

testicon

Mètode i temari

El curs tindrà una part teòrica i una part pràctica.

En la part teòrica s’expliquen les qüestions a tenir en compte quan s’ha de soldar: què és la soldadura i quins tipus hi ha, com actua, tipus de foc necessari per escalfar la peça, entorn i suport, morfologia de les peces a soldar, etc.

En la part pràctica es faran diversos exercicis de soldadura, de diferents tipologies i dificultat, tenint en compte les directrius presentades prèviament.

testicon

Professor

Arnald Climent

testicon

Material

Els alumnes no han de portar res. L’Escola s’encarrega de tot el material necessari pel curs per tal de fer tots els exercicis proposats. A més, s’entregarà un extens dossier amb els temes tractats i amb molta informació pràctica detallada.

testicon

Preu

Per a inscripcions fins al 30 d’abril: 120€ (preu reduït)!!

Per a inscripcions a partir del mes de maig:

  • Públic general: 135€
  • Alumnes recents del Curs regular: 125€
testicon

Grup i reserva de places

Es treballa en grups reduïts de màxim 6 persones. Les places es reservaran per estricte ordre de sol·licitud. Per fer la reserva, si us plau emplena aquest formulari i t’enviarem un correu electrònic de confirmació de la inscripció.

Un cop t’hagis inscrit a través del formulari tens 2 dies laborables per fer el pagament de la paga i senyal (75€), presencialment a l’Escola o per transferència bancària i la isncripció al curs quedarà confirmada. 

Si en aquest termini no rebem el pagament, la teva plaça podrà ser ocupada per la següent persona que formalitzi la inscripció al curs.

Les dades bancàries són:

ES98 0081 0384 23 0001072015 (Banc Sabadell)

Indicar concepte: Soldadura + Nom i cognom

testicon