MONOGR_KUM BOO

Kum Boo, or sobre plata

El Kum boo és una antiga tècnica d’origen coreà, que s’utilitzava per decorar objectes. Consisteix en aplicar làmines d’or o coure sobre superfícies de plata. Permet obtenir resultats atractius i contrastos de colors interessants en les peces de joieria.

testicon
MONOGR_CERA DURA

Cera dura

Es tracta d’un curs d’iniciació en el que l’alumne aprendrà les tècniques bàsiques de modelat en cera dura. El curs permetrà familiaritzar-se amb materials i eines pròpies utilitzades en aquesta disciplina. Tot plegat proporcionarà a l’alumne els recursos i coneixements necessaris per poder aplicar allò après al seu discurs personal.

testicon
Curs Rhino imatge

Iniciació al Disseny 3d amb Rhinoceros

Es tracta d’un curs basat en l’estudi de les tècniques de modelat 3D, a partir de les eines de Rhinoceros, per a dissenyar peces de joieria. En aquest curs inicialment farem èmfasi en el dibuix 2D i les formes bàsiques i introduirem la joieria amb gemmes a un nivell bàsic. El mètode d’aprenentatge és gradual, per permetre l’assimilació del contingut amb facilitat.

testicon
IMG_3203

Iniciació al platí

El platí és un dels metalls més escassos del nostre planeta. Malgrat això, és un dels més versàtils en joieria. És el més dúctil i mal·leable i presenta algunes característiques tècniques que el fan realment exclusiu i envejable. Però té fama de ser difícil de treballar. Res que no es pugui resoldre seguint les pautes adequades.

testicon
P1070706

5 trucs per soldar bé

Estàs fart de posar-te a soldar i fer desastres? Que les peces no es soldin de cap manera? Que es fonguin les parts petites i delicades?

Vine a aquest curs i entendràs la manera com actua la soldadura. Veurem com cal preparar les peces, com usar la soldadura i com fer servir el bufador per escalfar les peces correctament.

testicon
Diamant_dalt

Identificació i classificació del diamant

Es tracta d’un curs introductori per conèixer els aspectes més rellevants del diamant: el seu origen, explotació, propietats físiques, les 4 Cs, les imitacions i el comerç.
Sobretot ens centrarem en aquestes 4 Cs, que ens permetran classificar-lo correctament.

testicon