MONOGR_KUM BOO

CURS D’ESTIU – Kum Boo, or sobre plata

El Kum boo és una antiga tècnica d’origen coreà que s’utilitzava per decorar objectes. Consisteix en aplicar làmines d’or o coure sobre superfícies de plata. Permet obtenir resultats atractius i contrastos de colors interessants en les peces de joieria.

testicon
Peces Gastón Roi Electroforming

CURS D’ESTIU – Electroforming aplicat a la joieria

En aquest curs coneixerem la tècnica de l’Electroforming, poc utilitzada en la joieria d’autor, que ens obre un immens ventall de possibilitats creatives. Consisteix en dipositar una capa de metall (coure en aquest cas) sobre tot tipus d’elements per crear un recobriment total o parcial, oferint-nos d’aquesta manera la possibilitat de construir formes tridimensionals, buides i lleugeres, que no podem aconseguir amb altres tècniques.

Aprendrem a utilitzar i configurar un kit bàsic per electroformar peces de joieria.

testicon
MONOGR_CERA DURA

CURS D’ESTIU – Cera dura

Es tracta d’un curs d’iniciació per aprendre les tècniques bàsiques de modelat en cera dura. El curs permetrà familiaritzar-se amb materials i eines pròpies utilitzades en aquesta disciplina. Tot plegat proporcionarà els recursos i coneixements necessaris per poder aplicar allò après al seu discurs personal.

testicon
foto-058

CURS D’ESTIU – Cera tova

En aquest curs coneixerem les possibilitats de les ceres toves com la làmina, el fil i la cera vermella d’escultor.

Són ceres molt versàtils i fàcils de manipular que donen moltes possibilitats creatives i que ens permeten fer peces difícils d’aconseguir amb altres tècniques.

testicon
P1070706

CURS D’ESTIU – Tècniques de soldadura

Estàs fart de posar-te a soldar i fer desastres? Que les peces no se’t soldin de cap manera? Que es fonguin les parts petites i delicades?
Vine a aquest curs i entendràs la manera com actua la soldadura. Veurem com cal preparar les peces, com usar la soldadura i com fer servir el bufador per escalfar les peces correctament.

testicon
Curs polit polir joies kum boo

CURS D’ESTIU – Polit de joies

Segur que t’ha passat que has estat estona polint una peça i quan la tens neta i llesta per entregar t’adones que té ratlles, zones no polides i taques estranyes. I no saps perquè!!

En aquest curs entendràs què ha passat i perquè la peça no llueix com hauria de fer-ho.

T’ensenyarem els passos que cal seguir per tal que les peces quedin ben polides i puguis fugir dels acabats “rústics”.

testicon
SONY DSC

CURS D’ESTIU – Iniciació a la joieria

En aquest curs veurem les eines i les tècniques bàsiques utilitzades en joieria. Farem servir l’arc de serra per calar planxes amb les que construirem després una peça; treballarem amb fil metàl·lic; soldarem i farem unions en fred; donarem volum a les planxes i a les construccions amb fil, etc.

Amb el que anem aprenent durant el crus realitzarem una peça que ens endurem a casa.

testicon