collaret motlle virginie

Porcellana per aplicar a la joieria

En aquest curs aprendrem a treballar la porcellana per a la seva aplicació a la joieria. Hi veurem les tècniques per treballar amb porcellana líquida i amb porcellana per modelar, així com també diverses tècniques de decoració i de preparació de les peces perquè en finalitzar el curs estiguin preparades per poder-les muntar en metall.

testicon
P1070706

Reparació de joies

Segur que en algun moment t’has trobat amb la situació d’haver de reparar alguna joia: modificar mides d’anells, soldar cadenes, reparar zones deteriorades, canviar tanques soldades, etc i no saps ben bé com posar-t’hi.

Aquest curs està pensat per tal que siguis capaç de resoldre tot aquest tipus de situacions, no només de manera pràctica sinó també en la part teòrica de conèixer els passos a seguir abans de fer una reparació.

testicon
20171124_123905 anell sencer carril

Alta Joieria: Aliança sencera de carril

En aquest curs, que combina teoria i pràctica, aprendrem a fer des de zero una aliança sencera de carril. Des de la fosa de la lliga de plata de llei fins al mateix polit de la peça preparada per encastar. L’alumne/a aprendrà a fer per si sol aquest tipus de montura i per a diverses mides de pedres.

testicon
AltaJoieria_Penjoll 1

Alta Joieria: Penjoll de 4 grapes i doble pis, amb balia, per a pedres rectangulars

Realitzarem de un penjoll de joieria tradicional i balia amb moviment. El farem des de zero , des de la fosa de la lliga de plata de llei fins al mateix polit de la peça preparada per encastar. El curs combinarà teoria i practica.

testicon
MONOGR_CERA DURA

Cera dura

Es tracta d’un curs d’iniciació per aprendre les tècniques bàsiques de modelat en cera dura. El curs permetrà familiaritzar-se amb materials i eines pròpies utilitzades en aquesta disciplina. Tot plegat proporcionarà els recursos i coneixements necessaris per poder aplicar allò après al teu discurs personal.

testicon

Cera tova

En aquest curs coneixerem les possibilitats d’algunes ceres toves, entre elles la làmina, el fil i la cera vermella d’escultor.

Són ceres molt versàtils i fàcils de manipular que donen moltes possibilitats creatives i que ens permeten, de manera àgil, fer peces difícils d’aconseguir amb altres tècniques.

testicon
Fotografia_Imatge

Creativitat fotogràfica amb joies

Avui en dia, les imatges són fonamentals per donar a conèixer la nostra feina i fer atractiu el producte que realitzem, ja sigui per publicar-lo en catàlegs en paper, en botigues en línia o a les xarxes socials.

En aquest curs donarem idees i consells a l’hora de fotografiar joies, amb màquina de fotografiar digital o també a partir del telèfon mòbil.

Ens centrarem en la importància de la llum i de com controlar-la i facilitarem els estris necessaris per aplicar la tècnica fotogràfica més adient en cada cas.

testicon
Comptabilitat_Imatge

Controla els resultats econòmics del teu negoci

Tens un petit negoci. Creus que estàs guanyant diners, els teus preus són competitius i estàs venent molt, però cada cop necessites demanar més crèdit al Banc. Què està passant? Un gestor et porta la comptabilitat i et fa la liquidació d’impostos, però no et dóna cap informació de com va el negoci.

Vols una eina per fer un seguiment mensual dels resultats i veure si van d’acord amb el que esperaves?

En aquest curs aprendràs els fonaments bàsics de la comptabilitat i podràs crear el teu propi control de resultats amb una aplicació feta amb Excel que aprendràs a fer funcionar.

testicon
seo

SEO i SEM per al teu negoci

Tens un web i vols augmentar el número de visites? O estàs pensant crear el teu propi web i vols conèixer les eines per visibilitzar-lo a Internet?

Aquesta formació pretén mostrar les oportunitats que Google ofereix perquè puguis donar a conèixer el teu negoci, fer-lo visible i aconseguir les visites i clients que necessita. Veurem com planificar aquestes accions de visibilitat a la cerca, quins recursos necessitem i com s’aplica de manera pràctica pel web i ho farem amb exemples pràctics del sector de la joieria.

testicon