Collar aiguamarines

Enfilat clàssic i modern

Coneixes les tècniques d’enfilat? Vols aprendre noves tècniques, estils i materials? Amb aquest curs, essencialment pràctic, t’ensenyarem pautes bàsiques per enfilar, utilitzant tant les tècniques i materials més clàssics com els diferents tipus i estils d’enfilat actual.

testicon
MONOGR_KUM BOO

Kum Boo, or sobre plata

El Kum boo és una antiga tècnica d’origen coreà que s’utilitzava per decorar objectes. Consisteix en aplicar làmines d’or o coure sobre superfícies de plata. Permet obtenir resultats atractius i contrastos de colors interessants en les peces de joieria.

testicon
MONOGR_CERA DURA

Cera dura

Es tracta d’un curs d’iniciació per aprendre les tècniques bàsiques de modelat en cera dura. El curs permetrà familiaritzar-se amb materials i eines pròpies utilitzades en aquesta disciplina. Tot plegat proporcionarà els recursos i coneixements necessaris per poder aplicar allò après al teu discurs personal.

testicon

Cera tova

En aquest curs coneixerem les possibilitats d’algunes ceres toves, entre elles la làmina, el fil i la cera vermella d’escultor.

Són ceres molt versàtils i fàcils de manipular que donen moltes possibilitats creatives i que ens permeten, de manera àgil, fer peces difícils d’aconseguir amb altres tècniques.

testicon
Curs polit polir joies kum boo

Polit de joies

Segur que t’ha passat que has estat estona polint una peça i quan la tens neta i llesta per entregar t’adones que té ratlles, zones no polides i taques estranyes. I no saps perquè!!

En aquest curs entendràs què ha passat i perquè la peça no llueix com hauria de fer-ho.

T’ensenyarem els passos que cal seguir per tal que les peces quedin ben polides i puguis fugir dels acabats “rústics”.

testicon