AVÍS LEGAL

Aquesta pàgina web és propietat d’Arnald Climent Ripoll, amb NIF 38151675B i domicili al c/Villarroel 182, local 2, 08036 de Barcelona.

Per a qualsevol consulta o proposta contacti’ns al correu info@escolakumboo.cat

Aquesta pàgina web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant els Usuaris nacionals com els estrangers que utilitzin aquest web.

L’accés a la nostra pàgina web per part de l’Usuari és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació íntegra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS, vigents en el moment de l’accés, que li preguem llegeixi detingudament. L’Usuari en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d’ús del mateix. Si l’Usuari no estés d’acord amb les presents condicions d’ús, s’haurà d’abstenir d’utilitzar aquest portal.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració del nostre web, ampliar o reduir els serveis i inclús suprimir-la de la xarxa, així com eliminar-ne o modificar-ne els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

 

PROPIETAT INTELECTUAL

Tots els continguts, textos, imatges, marques i codis font són de la nostra propietat o de tercers a qui s’han adquirit els seus drets d’explotació i estan protegits pels drets de Propietat Intelectual i Industrial.

L’Usuari només té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre i necessita autorització expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret pertanyent al seu titular.

 

CONDICIONS D’ACCÉS

L’accés al nostre web és gratuït i no s’exigeix prèvia suscripció o registre.

L’enviament de dades personals implica l’acceptació expressa per part de l’Usuari de la nostra Política de Privacitat.

L’Usuari ha d’accedir al nostre web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic i a les presents Condicions Generals d’Ús. L’accés al nostre web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’Usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres pàgines web a les que es pugui accedir a través dels enllaços que el nostre web pugui posar a la seva disposició, li comuniquem que quedem exempts de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per l’ús d’aquells webs, aliens a la nostra empresa, per part de l’Usuari.

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de Kum Boo Escola de Joieria i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’Usuari en tot moment i de no demanar informació innecessària. A continuació li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recollim, explicant-li:

 • Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
 • Amb quines finalitats recopilem les dades que li sol·licitem.
 • Quina és la legitimació per al seu tractament.
 • Durant quant de temps les conservem.
 • A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
 • Quins són els seus drets.
 1. RESPONSABLE: Arnald Climent Ripoll, NIF 38151675B, C/Villarroel 182, local 2, 08036 Barcelona.
 2. FINALITATS, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ del tractament de les dades enviades a través de:
  1. Formularis de contacte:
   1. Finalitat: facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i respondre les seves sol·licituds d’informació, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, inclús per mitjans electrònics (correu electrònic, SMS, etc), si marca la casella d’acceptació.
   2. Legitimació: el consentiment de l’Usuari al sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contacte i al marcar la casella d’acceptació d’enviament d’informació.
   3. Conservació: una vegada resolta la seva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada a través del correu electrònic, si no ha generat un nou tractament i en cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa dels mteixos.
  2. Enviament de correus electrònics:
   1. Finalitat: respondre les seves sol·licituds d’informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes. En cas de rebre el seu Curriculum Vitae, les seves dades personals i curriculars podran formar part de la nostra base de dades per a participar en els nostres processos de selecció presents i futurs.
   2. Legitimació: el consentiment de l’Usuari al sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic o enviar-nos les seves dades i CV per a participar en els nostres processos de selecció.
   3. Conservació: una vegada resulta contestada la seva petició a través del correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En el cas de rebre el seu CV les seves dades podran ser conservades màxim durant un any per a futurs processos de selecció.

Obligació de facilitar-nos les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o en el seu cas, disposar de capacitat jurídica suficient per a contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per a gestionar les seves sol·licituds, donar-lo/la d’alta com a Usuari i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, per la qual cosa, si no ens les facilita no podrem atendre’l/-la correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

En tot cas, ens reservem el dret de decidir sobre la incorporació o no de les seves dades personals i altra informació a les nostres bases de dades.

 1. DESTINATARIS DE LES SEVES DADES

Les seves dades són confidencials i no es cediran a tercers, excepte que hi hagi obligació legal.

 1. DRETS EN RELACIÓ AMB LES SEVES DADES PERSONALS

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan aquest consentiment s’hagi atorgat per al tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

Igualment, pot exercir els següents drets:

 • Sol·licitar l’accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
 • Sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats amb les que van ser recollides.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
 • Sol·licitar l’oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos en la normativa.
 • Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva direcció postal o electrònica (veure primer apartat de l’Avís Legal), indicant la referència “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte de quines dades personals.

En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l’Agència de Protecció de Dades (www.agpd.es)..

 1. SEGURETAT DE LES SEVES DADES PERSONALS

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats.

 1. ACTUALITZACIÓ DE LES SEVES DADES

És important que per tal que puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en aquestes. En cas contrari no responem de la veracitat d’aquestes dades.

No ens fem responsables de la política de privacitat respecte de les dades personals que pugui facilitar a tercers mitjançant els enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

La present Política de Privacitat pot ser modificada per adaptar-la als canvis que es produeixin al nostre web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareguent, per la qual cosa s’exigeix la seva lectura cada cop que ens faciliti les seves dades a través d’aquest web.

 

RESPONSABILITATS

Al posar a disposició de l’Usuari aquesta pàgina web volem oferir-li un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació d’aquest servei, així com en els medis tecnològics utilitzats. No obstant això no respondrem de la presencia de virus i altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’Usuari.

No garantim que la disponibilitat del servei sigui contínua i ininterrumpida.

L’Usuari té prohibida qualsevol tipus d’acció, sobre el nostre portal, que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots o software que alteri el normal funcionament del nostre web o, en definitiva, que pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L’Usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina web.

L’Usuari reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error en les mateixes i, per tant, les accepta íntegra i expressament.