Inaugurem blog i web de Kum Boo Escola de Joieria

Inaugurem aquest blog i el nou web explicant breument la trajectòria de l’escola.

El 2012 l’Arnald Climent va decidir compartir els seus coneixements i el seu taller amb persones interessades a aprendre l’ofici. Ell el viu amb passió i és un enamorat de la tècnica. Així és que va començar a donar classes organitzant cursos en grups reduïts al seu petit taller de Barcelona. De seguida va adonar-se que aquesta nova faceta l’atreia tant com seure a l’estellera per crear joies.

Inauguramos este blog y la nueva web explicando brévemente la trayectoria de la escuela.

En 2012 Arnald Climent decidió compartir sus conocimientos y su taller con personas interesadas en aprender el oficio. Él lo vive con pasión y es un enamorado de la técnica. Así que empezó a dar clases organizando cursos en grupos reducidos en su pequeño taller de Barcelona. Enseguida se dio cuenta que esta nueva faceta le atraía tanto como sentarse en la mesa de joyero para crear joyas.

D’ençà d’aquells primers cursos, el taller i la varietat formativa ha augmentat. Des del novembre del 2015 l’escola està ubicada en ple Eixample de Barcelona i en aquests moments hi ha una oferta formativa àmplia, a més d’un munt d’activitats relacionades amb el sector: Curs Regular, Cursos Monogràfics, Assessorament personalitzat, Xerrades, Tallers participatius i Presentacions d’eines i tècniques.
Les instal·lacions de l’escola són àmplies i permeten treballar amb comoditat. I, per mantenir l’essència, els cursos continuen fent-se en grups molt reduïts per tal d’atendre cada alumne de manera personalitzada.

Desde esos primeros cursos el taller y la variedad formativa ha aumentado. En noviembre de 2015 la escuela se trasladó en pleno Eixample de Barcelona y en estos momentos hay una oferta formativa amplia, además de un montón de actividades relacionadas con el sector: Curso Regular, Cursos Monográficos, Asesoramiento personalizado, Charlas, Talleres participativos y Presentaciones de herramientas y técnicas.
Las instalaciones de la escuela son amplias y permiten trabajar con comodidad. Y, para mantener la esencia, los cursos continúan realizándose en grupos muy reducidos con el fin de atender a cada alumno de forma totalmente personalizada.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *